DSC_7649_Fotor_Fotor

DSC_7651_Fotor_Fotor

Men alltså hur glad tror ni inte jag blev när jag möttes av det här när jag kom hem idag? Fick på riktigt tårar i ögonen haha. Helt klart den snyggaste tårtan jag någonsin sett och det var nog den godaste också… Fick ta ifrån min pappa tårtsleven så att han inte skulle äta upp hela redan ikväll…

Såg förresten att många av er frågat vart ifrån klänningen jag har på mig är ifrån, köpte den faktiskt idag på Zara. Kostade 590kr om jag minns rätt. Så fin att ha nu i sommar!

DSC_7709_Fotor

Men åter till tårtan… Blev verkligen så glad. Stort tack för tårtan och överraskningen Cure Media!! Vi borde fira mer saker. Livet är för kort för att inte göra det. Ge mig förslag på vad mer man kan fira förutom när man når 100 000 följare på Instagram. Jag vill fira mer och jag vill börja med fler traditioner. Vad brukar ni fira som inte riktigt någon annan firar på samma sätt? Det vore jätteroligt att höra.

DSC_7708_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna