IMG_8867.JPG

Mår så himla bra i kropp och själ just nu för känner verkligen att jag börjar hitta tillbaka till den här balansen som jag alltid har så svårt att hålla, i och med allt farande och flängande… Men nu har jag faktiskt tagit tag i saken och börjat träna med en personlig tränare som heter Patrick Rapp här i Västerås, så det känns jätteroligt.

Detta är första gången jag tränar med en riktigt personlig tränare och trots att jag bara har gått tre gånger hittills vill jag med handen på hjärtat rekommendera ER ALLA att träna med en PT, åtminstone några gånger. Du lär dig något nytt varje gång, träningen anpassas efter dina behov, du pressar dig själv till max (du vill ju inte göra din personliga tränare besviken) och sen har du någon som ser efter så att du gör rätt. En annan grej jag tycker är så himla skönt är att vi anpassar träningen efter vad jag vill nå för resultat. Jag behöver ju exempelvis fokusera mycket på att bygga upp rygg, axlar och nacke vilket Patrik ser till att vi tänker på oavsett vilken övning vi gör samtidigt som vi kör specifika övningar just för dessa muskelgrupper.

IMG_8866.JPG

Det bästa är nästan att hans gym bara ligger ca 500 meter ifrån där jag bor då det för mig är det är viktigt att träningen går snabbt, är effektiv och att det inte tar hela långa dagen. Är inte det viktigt för er också? Att träningen liksom ska kännas lättillgänglig och gå snabbt och inte bli en lång lång procedur.

Nä nu ser jag verkligen fram emot att börja se och känna resultat. Haha, gud jag är så ivrig, vill alltid att allt ska hända på en vecka. Jag har ju trots allt bara gått 3 gånger… Kan dock lova er att jag har haft träningsvärken from hell…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna