IMG_1952Måndagspepp1IMG_8213

SUMMERBURST GBG 26/5 – 27/5

Åker ner till Göteborg imorgon för att gå på Summerburst tillsammans med Star Club och Heineken. Det ska bli riktigt roligt. Kan inte fatta att det redan är dags igen? Känns som max ett halvår sedan jag var där sist. Träffade så otroligt många fina läsare förra året. Det var helt sjukt, jag har aldrig varit med om något liknande. Det kom fram människor hela tiden som ville ta bilder eller bara berätta hur mycket de älskade bloggen och podden. Ni är fantastiska! Jag gillar er så mycket och jag älskar att det alltid är så härlig stämning här på bloggen.

P1030217_Fotor

P1030287_Fotor

BARCELONA 5/6 – 7/6

Nästa inbokade trip går till Barcelona där jag ska få kryssa med Världens största kryssningsfartyg Harmony of the Seas. Det ska bli riktigt spännande. Sist jag var i Barcelona var för två somrar sedan med Ellinor och två killar ifrån Australien som vi lärde känna på våt båtluff genom Grekland någon vecka tidigare.

IBIZA 7/6 – 9/6

Blev igår medbjuden ner till Ibiza dessa datumen men får se om jag hinner med det ärligt talat. Det är roligt att vara på resande fot men ibland blir det bara för mycket. Man kan inte göra allt och man måste prioritera.USA_1468_Fotor

Documents7När jag tog studenten för 3 år sedan

STUDENT 10/6

Sedan tar syrran studenten!! Känns typ som att jag är mer exalterade än henne för jag tycker verkligen att det ska bli jätteroligt. Himla mysigt att några vänner till mig även kommer vara på mottagningen.

SUMMERBURST STHLM 10/6 – 11/6

Kommer sedan få svira om från studentmottagning till nästa Summerburst.. Anna, som jag reste USA, Jamaica och Mexico med i höstas som kommer ifrån Jönköping kommer nämligen upp för att spendera två härliga dagar på Summerburst tillsammans med mig.

BENIDORM 17/6 – 20/6

Några dagar efter det så bär det av till Benidorm med Molly. Benidorm ligger i Spanien men jag har aldrig hört talas om det. Någon som varit där och som kan ge oss lite härliga tips på vad vi inte får missa?

543184_4216707665653_2121888472_n#midsummeredition

MIDSOMMARFIRANDE 24/6 – 26/6

Sen ska min absoluta favorit högtid firas!!!!!! MIDSOMMAR <3 Och även det ska firas med Anna och världens bästa Olivia såklart. Vi kommer fira midsommar nere i St:Annas skärgård som det ser ut just nu. Några killkompisar till mig styr nämligen ett jättemysigt midsommarfirande där nere.

P1020244_Fotor

Documents6

P1020334_FotorHärliga Båstad för två somrar sedan

Resten av sommaren känns rätt oklar. Jag kanske åker ner till Båstad en sväng, men annars så är jag sjukt sugen på att dra till L.A redan nu i Juli och stanna där tills slutet av September. Vi får se hur det blir. Jag håller det dock väldigt öppet just nu.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna