DSC_7741_Fotor

I månadens nummer av SOLO hittar ni mig lite överallt i tidningen <3

Roligt va?

DSC_7739_Fotor

IT-tjejernas smultronställen i Sommar. Jag berättar bland annat om ett av mina smultronställen på sommaren och till skillnad mot resten av IT-tjejernas fantastiska, Cannes, Portofino och New York så pratar jag om Söderköping och tipsar om Sörpings godaste glass. Prioriterar verkligen att vara i Sverige största delen av sommaren.

DSC_7720_Fotor

Sen blir jag omnämd som “Partyproffs” och ger er mina bästa tips för en lyckad festkväll. Är det något man vill kallas egentligen haha? Fast jag har ju faktiskt festat på många ställen världen över, Vegas, NYC, Australien, London, Miami, Dubai, Paris, Marbella, Grekland, Barcelona, Singapore m.m….

DSC_7736_Fotor

Till sist men inte minst så finns ju självklart “Hannalicious värld” med i även detta numret. Denna gången tipsar jag om några härliga resmål jag tycker man borde besöka med tjejkompisen, berättar om mina sommar-måsten och ger ett härligt recept på en favoritjuice of mine.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna