DSC_7842_Fotor

DSC_7824_Fotor

Hur mysig Picknick på Ullevi hade vi inte igår typ helt själva på arenan som Starclub anordnade åt oss bloggare som är här tillsammans med dem? Det kändes väldigt mäktigt och det var kul att se Ullevi tomt på folk för det kändes så stort.

Rolig fakta, palmerna är inhyrda ifrån Cypern. Hur sjukt att man hyr palmer ifrån Cypern för att ha dem på Summerburst? Tycker det är så roligt samtidigt som jag älskar det. Palmer gör mig alltid så himla glad plus att det är förbannat snyggt och känns väldigt exklusivt och härligt.

DSC_7830_Fotor

Yummy!

Oroa dig inte Patrick (min PT) jag höll mig ifrån croissanterna och alkoholen här….

DSC_7838_Fotor

Elin, jag och Emelie.

DSC_7847_Fotor

DSC_7834_Fotor

Finaste Gertrude, Moa, Alice och Lovisa

Haha, så jobbigt att länka alla bloggare nu när vi är så många här i Göteborg….. Men tänker att det är roligt för er att veta vilka jag pratar om och att kika in på deras bloggar. Visst?

Senast överförda6

Hela gänget!!!

1

Älskar den här bilden på Elin och Gertrude, så fin <3

DSC_7849_Fotor

Ses vi ikväll på ett förhoppningsvis folkfyllt Ullevi hehe?

Jag ser mest fram emot Armin Van Buuren ikväll!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna