DSC_7789_Fotor

DSC_7816_Fotor

Hade en sådan mysig första dag i Göteborg igår och var så roligt att äntligen få träffa två av Ellinors närmsta tjejkompisar Julia och Victoria. Det känns ju verkligen som att jag har träffat dom innan eftersom att jag har hört så mycket om dom men igår var alltså första gången och de verkar så härliga. Ska bli jätteroligt att lära känna dom lite mer. Älskar när man känner att man verkligen tycker om någon första gången man ses.

DSC_7784_Fotor

DSC_7796_Fotor

Satte oss i solen på Lipp på avenyn.

Drack rosé, åt löjromstoast och snackade skit i några timmar.

DSC_7802_Fotor

DSC_7809_Fotor

Victoria och Julia

DSC_7786_Fotor

Finaste Elli <3

DSC_7819_Fotor

Sen gick vi till Rooftop baren på Scandic Rubinen där jag och Ellinor mötte upp Matilda, en tjej vi jobbat mycket med de senaste månaderna men aldrig träffat. Hon var så härlig, ser fram emot fler samarbeten och fler möten med henne och hon verkade gilla oss lika mycket som vi gillade henne.

DSC_7867_Fotor

DSC_7855_Fotor

DSC_7859_Fotor

Avslutade sedan kvällen med middag på Levantine tillsammans med gulligaste Emelie, Gertrude och Elin. Det var ett jättemysigt ställe som förutom själva restaurangen har som en drink-truck (ni vet food-truck fast som en bar med drinkar) ute i en park med lanternor hängandes mellan träden och massa mysiga stolar och bord. Vill verkligen hänga där fler gånger. Hann även med en sväng på Push, men var nykter och tyckte det var ganska tråkigt så åkte hem rätt tidigt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna