Senast överförda9

Hej finaste ni!

Sitter just nu på tåget påväg hem ifrån livets helg i Göteborg och känner mig precis lika tom som alltid. Finns det något som på riktigt heter ”Rockstjärne-syndromet” för i sådant fall så lider jag av det… Varför kan jag inte bara uppskatta den fantastiska helgen jag haft istället för att sitta med en klump i magen av ångest för att det är slut? Tycker det är så sjukt.

Vilket fall så ska jag uppdatera er med massa härliga bilder under dagen. Tills dess, vilka är era bästa tips för att inte känna ångest över att något roligt är över? Det börjar bli ganska tröttsamt att känna så här nu. Vill känna att det är skönt att komma hem. Att borta är bra men att hemma är bäst..

Kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna