IMG_9289.JPG

Lördagen kickade vi igång med en dagsfest på Push som typ var höjdpunkten på hela helgen! Ni som hängt med ett tag vet hur mycket jag älskar dagsfester och vi hade det riktigt roligt i lördags.

IMG_9279.JPG

Everyone looked so fresh trots att det inte blev många timmars sömn!

I don’t know how they do it…

IMG_9280.JPG

Det fanns hur mycket god mat som helst som man var sugen på efter en utekväll och efterrättsbordet var to die for (synd att jag ej fotade det)! Till dryck fanns bland annat bloody marys och champagne samt treo-tabletter för att bota baksmällan haha. Världens bästa grej?

IMG_9278-0.jpg

IMG_9274.JPG

Härliga Emelie och jag

IMG_9277.JPG

BAYWATCH!!

IMG_9275.JPG

IMG_9288.JPG

Dagsfesten var så jäkla rolig, man ville verkligen inte att den skulle ta slut och den sista timmen så gassade solen på som bara den. Det var så härligt. Mer dagsfester, mer konfetti och mer RnB så är vi hemma!

IMG_9272.JPG

Åkte vilket fall motvilligt tillbaka till hotellet runt halv sex, svirade om till en klänning som kommer härifrån (adlink) och åkte till festivalområdet. Vi var där lagom till Kygo satte igång.

unspecifiedn

unspecifiedm

Konfetti – livets grej!

IMG_9291.JPG

Ja, jag syndes ju verkligen i den hallonröda klänningen om man säger så.

Älskar den, dock var den lite jobbig eftersom att jag var tvungen att dra ner den konstant och knappt vågade röra armarna så att den skulle åka upp haha. Fick till och med ont i nacken av klänningen där ett tag, men ska man vara fin får man lida pin.

IMG_9285.JPG

Mossan, Lollo B och jag

unspecified

32

unspecifiedl

Det var sån mäktig känsla när Kygo satte på Otto Knows remix av Håkan Hellströms låt ”Din tid kommer” och precis som Martin Garrix ”The Only Way is Up” blev förra årets Summerburst låt så skulle jag nog vilja påstå att den låten blir årets låt. En annan låt som jag alltid kommer tänka tillbaka på den här helgen när jag hör är Eric Prydz ”Opus”, den har spelats så många gånger!

IMG_9276.JPG

Har träffat så otroligt många läsare, poddlyssnare och Instagramföljare den här helgen att det är helt sjukt. Ett tag stod det så många runt mig och Ellinor som ville ta bilder och prata med oss att jag nästan fick lite panik för att det var så mycket haha. Känner mest, fatta om man vore känd på RIKTIGT och vad sjukt det skulle vara.

Men bara så ni vet så blir vi i varje fall jätte jätteglada när ni kommer fram och säger hej eller vill ta en bild med oss. Jag känner mig verkligen respekterad och är otroligt tacksam för att ni är så snälla och omtänksamma mot mig. Man får alltid komma fram till oss och ta en bild om man vill, så ni vet, man behöver inte vara rädd för det haha. Vi har inte uppnått Justin Bieber ”I’m feeling like a zoo animal” nivån än, skämt å sido hehe.

IMG_9273.JPG

Mejla gärna bilderna vi tog tillsammans till hannalicious.blogg@live.se <3

Hoppas ni haft en fantastisk helg!

IMG_9226-0.jpg

IMG_9225-0.jpg

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna