IMG_9227.JPG

WOW vilken helg!

Summerburst i Göteborg är verkligen typ det roligaste jag vet. Här kommer ett långt och härligt inlägg om första kvällen på Summerburst. Alltså i fredags. Jag och Ellinor hängde på rummet hela dagen, sedan fixade vi oss och mötte upp dom här två pinglorna och tog en taxi till Nouws kontor…

IMG_9236.JPG

IMG_9243.JPG

Där finaste Elin styrt upp med lite bubbel, jordgubbar och annat smått och gott ute på balkongen. Hur härligt ligger inte deras kontor? Smått avundsjuk på det kan jag ju lova.

IMG_9229.JPG

IMG_9230.JPG

Skålade för en härlig kväll och gick vidare till…

IMG_9232.JPG

… Storköket för att möta upp resten av gänget!

Senast överförda10

Det pirrade i hela kroppen när solen tittade fram och värmde våra kinder. Helt fantastiskt att man kunde vara barbent hela helgen. Nu är sommaren på väg!

IMG_9241.JPG

Elin och Gertrude

IMG_9234.JPG

Jag och Moa

IMG_9067.JPG

2016528163449508_sbig

IMG_9238.JPG

Sen bar det av till festivalområdet och cabanan som vi hade där med några andra bloggare och sociala medieprofiler. Vi var ett väldigt skönt gäng och kompisar och bekanta hade cabanas alldeles intill oss så vi hängde lite överallt.

IMG_9240.JPG

Det är inte alls samma härliga festivalkänsla uppe på Cabana-området som det är nere på golvet. Vi satt och pratade om det idag på frukosten att det liksom är två helt olika saker. Sprang därför ner till det vanliga området en eller två gånger, både för att hälsa på lite kompisar och läsare men också för att fyllas av lite riktig festival feeling.

20165281635162210_sbig

IMG_9267.JPG

Bad en läsare ta en bild på oss!

87

86

Två bilder snodda ifrån Stureplan.se

Hade så sjukt roligt första kvällen!!! Dansade så att fötterna värkte och tyckte alla DJ:s var bra. Älskar när de lägger in lite sing-a-long låtar och Rnb.

201652816345186223_sbig

20165281634521824_sbig

Avslutade sedan kvällen på Backstage, där brandlarmet gick mitt när Axwell och Ingrossos skulle gå på. Tror ingen förstod riktigt vad som hände men det enda jag kunde tänka på var P3 dokumentärs podcastavsnitt om Diskoteksbranden i Göteborg där flera stycken som var med berättat om hur ingen tog alarmet seriöst just för att branden inte syntes eller kändes.. Så jag gick snällt ut tillsammans med resterande hundratals människor och så utrymde vi hela klubben. Vet fortfarande inte varför brandlarmet gick men tror de satte igång festen igen efteråt.

Följde därefter med Bianca och Alice för att dansa en sista timme på Port Du Soleil innan de stängde. Gillade verkligen den klubben för de spelade sååååå bra musik. Varken Bianca eller jag kände oss färdiga trots att klockan var 4 så åkte vidare till Push och stängde även det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna