DSC_7466_Fotor

Senast överförda2

I samarbete med AXA

Så testade jag ännu en av deras Müsli och denna blev så sjukt god tillsammans med acai bowlen jag gjorde i och med detta. Och den var inte bara god utan är ju också nyttig då den innehåller både havre “Nordens Superfood” och ärtor som är två utmärkta proteinkällor. Proteinerna i gula ärter och havre kompletterar dessutom varandra då de är rika på olika sorters aminosyror – när du äter dem tillsammans blir sammansättningen därför perfekt.

DSC_7449_Fotor

Recept på Acai bowlen för 1 person:

– 1 portion fryst acai ifrån macacos (100 g) se här vart du kan köpa det
– 1 dl fryst mango
– 1/2 banan
– 1-2 tsk riven ingefära
– 0,5 dl vätska (ex. mandelmjölk, kokosmjölk etc)
– en skvätt honung eller agave sirap

Toppa sedan med AXA:s müsli apple and coconut, gojibär, banan, hallon och kokosflingor. Det är även gott att toppa med bipollen, jordgubbar, chiafrön och nötter.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna