DSC_8093_Fotor

Family dinner

För första gången på jag vet inte hur länge, så åt hela familjen middag tillsammans ikväll ute i trädgården i eftermiddagssolen. Pappa fixade med egna hamburgare och mamma hade gjort gratinerade grönsaker i ugnen tillsammans med hemmagjorda pommes.

DSC_8056_Fotor

Medans syrran pluggade och jag drack lite rödvin och sprang runt och lekte med Hilton i trädgården. Det har ju varit helt fantastiskt väder idag! Hoppas på lika fint väder imorgon så att jag kan bättre lite på brännan.

DSC_8071_Fotor

DSC_8077_Fotor

Dukade bordet gjorde jag faktiskt däremot, vilket kanske syns…. Med tanke på hur fint jag fixade med så små medel.

Skämskudden på för något annat dock hahaha… Alltså jag är så bloggskadad…. Men ser ni guldbesticken på bilden ovan? Jag bytte ut dom när vi skulle äta haha…. Varför? Vill hålla dem fina tills jag flyttar hemifrån haha. Hur orkar man ens?

DSC_8069_Fotor

Den fantastiska blombuketten fick jag med ett frukostbud imorse hemma hos Molly som jag ska berätta lite mer om imorgon. Gud, jag blir så lycklig av blommor. Det är så förbannat hemtrevligt och fint. Dör för färska blommor i hemmet.

Killar för fan, köp blommor till era tjejer! De är en sån enkel grej som flickvännen kommer uppskatta sååååå himla mycket. Pratade med några tjejkompisar i helgen om det här med blommor och killar och att fler grabbar måste sluta se det som en sån stor grej. Alltså vet ni vad en av tjejerna jag pratade med får varje gång hon har mens? Jo, MENSBLOMMOR!!!! Ursäkta men är det inte det gulligaste?

DSC_8098_Fotor

Även Hilton var med på familjemiddagen (nedanför bordet)

WOW, han är verkligen världens finaste och socialaste hund. Han ska vara med överallt och får han inte det blir han så himla ledsen. Och allra bäst trivas han i min systers knä vid matbordet så han också får se vad vi äter. Bästa!

DSC_8091_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna