DSC_7893_Fotor

DSC_7882_Fotor

Var på ännu ett hemligt och helt sjukt möte tillsammans med Molly igår och sov sedan kvar hos henne och Kevin. Sen gick vi upp tidigt imorse och drog ut och sprang i Hagaparken innan det vaknades hela TVÅ frukostar…. Frukost nummer 1 var en pressfrukost ute på Djurgården och vackra Rosendals Värdshus. Det lilla problemet var bara att ta sig dit för enligt SL appen skulle det bara ta 20 minuter vilket inte riktigt stämde eftersom att vi blev pinsamma 40 minuter sena… Usch, hade sån ångest och skämdes så mycket! Brukar aldrig vara sen.

Senast överförda12

Vilket fall så hade Lancome styrt så himla mysigt ute på Terassen. Det var så mycket blommor och man blev bara glad av att sitta där. Mer maxade pressfrukostar tack!

DSC_7879_Fotor

Älskar också att det bjöds på en hälsosam frukost och en rawfood bar – ska försöka göra en liknande hemma för gillade den starkt, det bästa med rawfood är att man blir så mätt med.

Jag har varit väldigt dålig på att gå på pressfrukostar/-luncher och middagar eftersom att jag bor i Västerås och oftast inte åker in ända till Stockholm för att bli presenterad för nya produkter men måste bli bättre på det för tycker det är mysigt att först få höra en presentation om skönhetsprodukterna innan man testar dem. Det blir så mycket enklare att komma ihåg då vad produkterna faktiskt gör, när de ska användas osv än om man ska läsa det på bruksanvisningen (hatar bruksanvisningar)..

Frukost nummer 2 kommer i ett annat inlägg 😉

DSC_7889_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna