DSC_7930_Fotor

Hemma hos Molly

Frukost nummer 2 kom alltså med ett fint litet bud igår ifrån Ryska Posten hem till Molly, och eftersom att den var för hela 8 personer så bjöd vi med oss två kompisar som vi avnjöt den med tillsammans ute i en park i solen (bilder kommer senare).

DSC_7914_Fotor_Fotor

Vi fick både blommor och heliumballonger samt massa smaskigt att äta och dricka.

Det var chiapudding, smoothie, avokadomackor, kaffe och juice.

DSC_7915_Fotor

Och en stor korg med frukt och nötter…

Senast överförda11

Att få hem bud är typ det bästa jag vet för det gör en så himla glad. Längtar tills jag bor i Stockholm, kommer få hem så mycket fler mysiga bud då eftersom att de flesta tyvärr inte budar hem saker ända hem till lilla mig i Västerås…

DSC_7919_Fotor_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna