dsc_4403-1_Fotor_Fotor

dsc_4409_Fotor

Här kommer bilderna ifrån den lilla mysiga frukosten i Vanadislunden i Vasastan och ett lite längre snack om förhållanden och killar då vi gick igenom både förhållandekriser, barn, otrohet och äktenskapsförord på picknicken.

När jag igår insåg att alla runt picknick-filten hade pojkvän förutom jag, så kändes det faktiskt väldigt ensamt…. Men när jag sedan pratade litegrann med mamma och pappa om det här igår vid middagen, fick de mig på helt andra tankar. Jag är faktiskt bara 21 år gammal, har hela livet framför mig och jag vill ju inte ens binda upp mig med någon just nu? Då det finns så mycket mer jag vill se och göra som jag vet att jag skulle begränsas av om jag hade en pojkvän.

DSC_7941_Fotor

Jag är så glad för mina tjejkompisar som har så fina pojkvänner och stabila förhållanden och ibland är det självklart att man blir lite avundsjuk och att det kan kännas lite ensamt, men slår jag ut det i sin helhet så känner jag mig verkligen inte stressad över en kille än, trots att jag varit supersingel i 3 års tid nu….

Jag menar, dyker han upp så dyker han upp men tills dess tänker jag leva mitt liv, precis så som jag vill leva det. Jag kan liksom göra precis vad jag vill, när jag vill och hur länge jag vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan och det är faktiskt rätt härligt det med. Jag vet ju att jag kommer tacka mig själv en dag över den här perioden i livet. Att jag tog ut svängarna, lärde mig att jag inte är i behov av någon annan för att vara lycklig och att jag har upptäckt och lärt mig så sjukt mycket om mig själv och om andra.

DSC_7943_Fotor

Vi hade i varje fall en supermysig picknick och jag fick ju om inte annat en liten tankeställare. Men vad känner och tänker ni kring det här? Tror ni att man behöver en singelperiod eller är det bara bullshit? Känner ni singlar er stressade över en partner? Måste man ha “lekt av sig” innan man satsar med någon?

Jag vet bara att jag livrädd över att ett förhållande ska förstöra och begränsa mig ifrån mina drömmar. Samtidigt som ett förhållande med den rätta likväl istället skulle kunna uppfylla mina drömmar? Ja, det är klurigt det där och jag skulle kunna babbla på om detta i all evighet. Dela gärna med er av era tankar!

DSC_7960_Fotor_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna