DSC_0461_Fotor

DSC_0459_Fotor

Inlägg i samarbete med Deo Doc

När jag var i Paris för några veckor sedan var jag där tillsammans med intim deodoranten Deo Doc för lanseringen av deras nya doft From Paris to Persia (and to be honest, it became my new favorite).

Jag tycker att det är så roligt att jobba tillsammans Deo Doc, inte bara för att jag gillar deras produkter utan också för att de vill utbilda fler om vikten av att ta hand om underlivet på rätt sätt vilket jag tycker är superbra. Visste ni t.ex att man inte ska tvätta sig med vanlig tvål där nere? Något jag faktiskt inte hade någon aning om förrän jag kom i kontakt med Deo Doc.

DSC_0482_Fotor

DSC_0499_Fotor

Sist jag skrev om Deo Doc så var det någon som ifrågasatte varför man ska lukta gott där nere? En kommentar jag inte riktigt förstod mig på eftersom att det för mig känns självklart att man vill lukta gott oavsett på vilken del av kroppen det handlar om. Att använda en intimdeodorant är således inte konstigare än att använda en deodorant för armhålan. Samma svettkörtlar som finns under armhålan finns faktiskt även i underlivet, så vissa människor har ju jätteproblem med det här precis som andra har problem med svett under armarna. Jag tycker därför att det är jättehärligt att det äntligen finns intimhygiensprodukter som både är bra och känns lyxiga! Jag menar alla andra intimprodukter på marknaden ser ju ut som medicinförpackningar? Go Deo Doc!

Produkterna finns att köpa på:

Kronans Apotek, Lloyds Apotek, Apoteksgruppen, Lyko.se

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna