DSC_8156_Fotor

Senast överförda13

En god frukost

Har blivit helt hooked på acaibowls och experimenterade fram en supergod acai bowl med kakao och avokado till frukost denna lördagen i ära. Den är både mättande, nyttig och riktigt mumsig så fick till tre flugor i en smäll med andra ord. Receptet är egentligen för 2 personer men fungerar lika bra för 3st om man inte är superhungrig.

Recept för 2-3 personer:

2 dl valfri mjölk (mandel, kokos, havre)
1 avokado
1 dadel per person
1 msk kakao
1 fryst portionspåse macacos acai
2 bananer
ingefära (valfritt)

DSC_8160_Fotor

Gör så här:

Mixa bara allt i en mixer och toppa sedan med vad ni vill. Jag brukar använda kakao nibs, muesli, gojibär, mullbär, kokosflingor, bipollen och chiafrön. Man kan också toppa med bär som hallon, blåbär och jordgubbar. Det blir extra gott med jordgubbar!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna