DSC_8195_Fotor

DSC_8200_Fotor

Har ätit supergod och lite annorlunda asiatisk mat två dagar i rad nu. Man kan typ kalla det ”rispapperswraps eller vietnamesiska vårrullar tydligen” och det är då rispapper som man fyller med älgkött, glasnudlar, hoisin sås, jordnötter/casews, sallad, koriander, groddar och sötsursås och viker ihop till en wrap och äter. Jättegott och superenkelt.

En annan grej jag verkligen gillar är att köpa färdiga ”sallads-växter” och sätta i krukor som man sedan bara plockar ifrån. Det känns så himla ekologiskt och mysigt och så blir det jättefint på bordet när man dukar. Ovan ser ni både vanlig sallad, koriander och thailändsk basilika som vi gjort så med.

DSC_8207_Fotor

Är det något kött jag älskar att äta så är det älgkött. För er som inte redan vet det så jagar min pappa en del så har under hela min uppväxt ätit riktig köttfärs och otroligt gott kött som ripa, älg, hjort osv. En riktig lyx faktiskt.

DSC_8203_Fotor

Här är lite av tillbehören…

Glasnudlarna, casewnötterna och groddarna…

DSC_8214_Fotor

Och så här ser det ut med alla ingredienserna och tillbehören innan man viker ihop rispappret (som som man lagt i hett vatten tidigare). Det är faktiskt himla enkelt att göra wraps med rispapper eftersom att de håller så tätt och inte går sönder.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna