DSC_4008_Fotor

Hej gänget!

Det har ekat lite tomt här senaste dagarna men har jobbat en hel del samtidigt som jag försökt tagit det lite lugnt. Från och med imorgon blir det andra bullar dock för då åker jag till Barcelona i tre dagar för att testa Royal Caribbeans nyaste tillskott Harmony of the Seas. Det är världens största kryssningsfartyg och de har deras premiärsegling imorgon med start ifrån Barcelona så jag kommer åka dit tillsammans med lite andra PR-människor och journalister ifrån Sverige. Roligt va? Jag är supertaggad!

Jag har faktiskt kryssat med Royal Caribbean tre gånger förut och tänkte lägga in lite bilder ifrån det senare ikväll. Jag har åkt två gånger nere i Karibien bland Mexico och Bahamas och så gjorde jag ju en superlång och helt fantastiskt kryssning ifrån Sydney enda till Hawaii för två år sedan. Men mer om det senare, nu måste jag fortsätta packa…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna