Senast överförda14

// Kimono TJ Maxx / Bag Chanel / Sunnies Michael Kors / Shoes Miami //

Hej på er! Tänkte bara slänga in två snabba ifrån eftermiddagshänget här på båten innan jag ska gå och lägga mig i min härliga lilla hytt. Okej, det känns faktiskt rätt ensamt att bo själv haha. Ringde mamma och pappa förut och pratade på som tusan för att jag ville ha någon att prata med. Mamma såg igenom det dock och sa åt mig att det är nyttigt för mig att vara lite själv och om inte annat så är det ju avkopplande. Kanske borde resa ensam oftare?

Vilket fall så gick resan ner till Barcelona hur bra som helst, tjejerna jag är här med är supergoa och jag är yngst som vanligt haha. Berättar mer om gårdagen imorgon bitti innan jag ska äta frukost. Nu ska jag öppna balkongdörren så att jag ska höra vågorna utanför inatt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna