DSC08520_Fotor

Sitter just nu på Arlanda och väntar in resten av gänget jag ska med till Barcelona så tänkte passa på att blogga lite snabbt om den senaste kryssningen jag gjorde med Royal Caribbean. Det var en 18 nätters lång kryssning ifrån Sydney till Hawaii och så här i efterhand inser jag ju att det är hur långt som helst haha.

DSC09002_Fotor

Den känns inte så lång nämligen eftersom att vi stannade på så fantastiska ställen längs vägen. Här ovan och nedan ser ni Isle of Pines. Ett helt fantastiskt lite ställe med så vackert vatten.

DSC09301_Fotor

DSC09519_Fotor

Vi var även i Champagne Bay. Här hyrde vi en chaufför för hela dagen för att åka runt ön. Vi besökte bland annat ett blått hål som var magiskt och så hittade vi den här härliga öde stranden.

DSC09394_Fotor

Solnedgångarna ifrån båten var magiska varje kväll!

Documents13

Lärde även känna lite härliga människor. Till vänster ser ni Maddy, som jag åkte med och som ni säkert känner igen och till höger ser ni mig och Julie, en tjej ifrån Canada som jobbade på båten och som vi blev kompisar med. Hon fixade så mycket extra schyssta tjänster till oss som cupcakes budade till rummet osv. Gulligaste Julie!

DSC09334_Fotor

Isle of Pines igen!

DSC09445_Fotor

Här ovan är ett av de blå hålen i Champagne Bay!

DSC09810_Fotor

Och här är ett annat som heter Nando’s Blue Hole eller Jacky’s Blue Hole som även det låg i Champagne Bay. Det var nog det häftigaste jag sett naturmässigt och djupt var det. Vattnet var kallt också men wow vilken cool upplevelse det var att snorkla där.

DSC00034_Fotor

Har inte ens redigerat bilden på Maddy!!!!

Det var helt galet blått, så fantastiska färger.

Documents14

Det härligaste med att åka på en kryssning är alla platser man får se på vägen. Det är jättemysigt och spännande framförallt att vakna upp på ett nytt ställe som man sedan har hela dagen på sig att utforska.

DSC00675_Fotor

Här var ett fantastiskt fint vattenfall på ön Samoa. En väldigt religös ö som vi lyckades pricka in att besöka en söndag vilket innebar att alla gick runt vitklädda varpå vi fick strikta reglar om att vi ej fick bära rött för att det var oartigt eller något att bära på söndagar.

GOPR0353_Fotor

Ja, det var en helt otrolig resa vi gjorde där i April för två år sedan!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna