DSC_8570_Fotor

Senast överförda17

DSC_8574_Fotor

Har det så härligt här på Harmony of the Seas. Tycker verkligen att kryssningar är så underskattade, vi svenskar har liksom fördomarna om att det är “Viking Line style” på alla kryssninsfartyg vilket INTE stämmer!!! Nu är just denna båten kanske mer anpassad för familjer men det finns ju så många olika båtar och turer att välja bland. Jag hade väldigt gärna åkt en med lite yngre medelålder i medelhavet i höst, det hade varit magiskt! Jag måste se mer av Europa.

Documents15

Gav bartendern fria händer att göra en fin drink till mig varpå han gjorde denna…. Och ja, vad ska man säga? Man har väl sett snyggare drinkar men han var gullig så det gör inget. Att tillägga att detta var ute i poolbaren, inne på restaurangerna är det en helt annan nivå på drinkarna hehe.

DSC_8578_Fotor

Det är så underbart att ha denna vy varje gång jag kommer tillbaka rummet för att svara på mejl eller blogga lite. Gud, det är nu jag känner att det kanske är havet man ska bo vid ändå.

DSC_8389_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna