DSC_8401_Fotor

// Shorts Dry Lake / Top Lager157 / Skor butik i Miami / Solbrillor Lindex //

Har haft en supermysig morgon och verkligen utforskat båten (bilder kommer). Det är så roligt för igår när vi kom med taxin till hamnen så kändes båten GIGANTISK men nu när man har gått igenom allt så känns den plötsligt jätteliten… Vilket fall så ska jag iväg och käka lunch med resten av press-tjejerna ifrån Sverige nu och sen ska jag få en rundvandring i alla sviter!!!! SO EXCITED. För er som missat det så är ju min och mammas främsta sysselsättning när vi är i USA att åka runt och kika på alla fina villor. Längtar tills jag själv en dag flyttar in i en sådan kåk.

DSC_8410_Fotor

Älskar flamingo shortsen, de är så gulliga och finns även ett tillhörande linne till dem som jag har. Känner mig dock lite pyjamasklädd om jag har de tillsammans men det är väl bara en vanesak.

DSC_8409_Fotor

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna