DSC_8358_Fotor

God morgon!

Har precis varit iväg en sväng i gymmet och nu tänkte jag lägga upp ett inlägg om gårdagen innan jag beger mig ner mot huvudrestaurangen för en smarrig frukost. Försökte hinna med att utforska båten så gott det gick igår men det finns så mycket att kolla på att jag knappt hann med någonting.

DSC_8218_Fotor

DSC_8220_Fotor

En riktigt cool grej jag hittade dock är ju den här baren där de här robotarna ovan gör drinkarna du beställer via en ipad liknande platta. Hur häftigt? Ser ni spriten som hänger ovan liksom? Riktigt ballt, jag undrar hur avancerade drinkar de kan göra för jag såg att de använde sig av skakningsredskap osv. Är detta framtiden mån tro?

DSC_8345_Fotor

På båten har de även byggt upp ett litet ”Central Park” där det finns växter och några små mysiga caféer och restauranger. Det är helt klart mitt favoritområde på båten.

DSC_8224_Fotor

Det första jag gjorde på båten efter min lilla rundtur var att gå till SPA avdelningen för att avnjuta en massage. Har ju tränat mycket rygg och axlar med min PT Patrick Rapp så var otroligt stel där… Visste stunder gjorde det så ont när massören försökte ”släta ut mina knölar” (haha, vet inte vad det kallas) att jag nästan skrek till ner i handduken men nu efteråt känns det verkligen fantastiskt. Jag sov så gott i natt att ni förstår ni!

Senast överförda16

Gick hem till hytten, duschade och svirade om till en beach-tunika och gick upp på översta däcket för en Strawberry Daiquiri när vi åkte ut ifrån hamnen i Barcelona.

DSC_8268_Fotor

Bakre delen av översta däck och en av poolerna. Visste ni att det finns hela 23 stycken? Då räknar de iofs med alla jacuzzis som finns, men ändå…. 23 badställen på båten. Det är rätt sjukt.

DSC_8332_Fotor

DSC_8341_Fotor

Svirade straxt därefter om till middagsblåsan som jag älskar

Den kommer härifrån (klick!)

DSC_8313_Fotor

Vi åt på Solarium och jag glömde fotografera varmrätten så det enda jag har att visa er är den härliga lilla salladen jag åt som appertizer. Beställde i varje fall Mahi-Mahi till varmrätt så då kan ju tänka er hur det såg ut i varje fall. Har faktiskt ätit mycket fisk på senaste (åt lax till lunch), men jag gillar det!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna