DSC_8671_Fotor

Nu kommer del två av söndagens happenings, hade blivit ett så långt inlägg om jag hade lagt in alla bilder i samma post. Så efter att vi ätit lunch gick vi alltså till däck 17 (det högsta däcket) för att få en rundvandring i tre stycken av de lyxigaste sviterna på båten.

DSC_8675_Fotor

På den största och finaste sviten bjöds det på champagne och kanapés.

DSC_8657_Fotor

Det fanns både mini-burgers, gravade lax snittar, räkcocktails och mozarella bites.

DSC_8687_Fotor

Skålade med Rosita!Senast överförda22Jag njöt av utsikten över havet på den gigantiska terassen med mitt glas!

DSC_8691_Fotor

Och sedan fick vi en genomgång över sviterna och servicen man kan använda sig av. Vet ni t.ex vad en genie är? Det är typ som en butler fast ännu vassare och den fixar allt åt dig! Det var en av gästerna som ÄLSKADE LA Lakers bland annat varpå Royal Caribbean pyntade sviten full med bilder på en av spelarna samt fixade en autograf ifrån honom till gästen. De är med andra ord väldigt måna om att lära känna gästerna så att de kan anordna överraskningar som denna. Innan de går ombord så frågar de därför gästerna lite frågor, exempel:

What is the best suprise your clients have ever had?, What would consitute a perfect day for your clients? Is there something your client have dreamed of doing for a long time? Given the choice of anyone in the world, who would your client want as a dinner guest? Ja, ni vet nog mitt svar på den frågan…

DSC_8359_Fotor

Efter det lyxiga livet i sviterna så gick jag och kikade lite mer på båten. Här ovan ser ni världens högsta rutschkana till havs. Du åker ner i fart på 4 meter per sekund. Rätt imponerande!

DSC_8412_Fotor

Hur härlig är inte infinity jacuzzin?

DSC_8474_Fotor

Starships were meant to fly

DSC_8621_Fotor

Sen gick vi runt till båtens restauranger som man vanligtvis måste betala för då de bjöd på smakprov ifrån köket. Köttet ifrån Chop’s Grill som ni ser på bilden ovan var FANTASTISKT! Det smälte i munnen.

DSC_8599_Fotor

DSC_8609_Fotor

Sen gick vi vidare till den riktigt coola restaurangen Wonderland…

Senast överförda19

Jag menar vem hade inte velat ha den här gulddörren i vardagsrummet?

DSC_8652_Fotor

Älskar liveband, det är typ det bästa jag vet och dom här killarna var jätteduktiga. Sist jag var på kryssning lärde jag faktiskt känna en i bandet och jag kommer aldrig glömma när han spelade låtar vi önskade på sin gitarr på en alldeles öde strand i Champagne Bay.

DSC_8653_Fotor

Gulligaste besättningen!

Servicen är verkligen fantastisk på alla Royal Caribbeans kryssningsfartyg.

DSC_8760_Fotor

DSC_8758_Fotor

OCH ALLTSÅ WOW!!!! Grease-showen var verkligen höjdpunkten på hela resan. Den var av världsklass. Jag både grät, dansade, skrattade, skrek, sjöng med och rös. Alla var otroligt duktiga och jag känner mest JAG MÅSTE GÅ PÅ FLER MUSIKALER. Det är så mysigt och kul framförallt!

DSC_8237_Fotor

Till sist men inte minst böjds det på sittande tre-rätters till middag i huvudrestaurangen så jag började med en Arancini, med andra ord en friterad risboll med lite innehåll haha. Visste ni förresten att den här restaurangen rymmer hela 2400 personer? Den är tre våningar!!!! Pretty impressive.

DSC_8768_Fotor

Här är mina arancinis!

DSC_8771_Fotor

Till huvudrätt åt jag räkor och tryffelrisotto med sparris!

Unnade mig även lite efterrätt i form av sockerfri vaniljglass och jordgubbar.

DSC_8775_Fotor

Lite rolig fakta om båten Harmony of the Seas då. För det första så är det ju världens största kryssningsfartyg ifall ni missat det 😉 Men förutom den lilla prestigen så…

1. Fartyget kostade 1,5 billion dollars att bygga och båten är 360 meter lång (!!!!!!)
2. Det får plats 6400 gäster ombord
3. Och det är hela 2500 personer som jobbar i besättningen

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna