DSC_4597-22

Molly, Margaux och jag

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen när vi fortsatte jobba med vårt hemliga lilla projekt (hoppas på att kunna berätta vad det är nästa vecka). Gårdagen var så himla rolig verkligen, jag skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig ett tag (vi var inte de bästa på att free-styla om vi säger så…)

Ser ni märket på väggen bredvid mig förresten? Det är Britney Spears tuggummi-märke! Det kunde ni inte tro va? Hon spelade nämligen in låten “Sometimes” just i den här studion vi var i igår så de tyckte vi var lite roligt, maggan speciellt.

DSC_8887_Fotor

Låt mig presentera de fyra hjärnorna bakom det här fantastiskt roliga projektet 😉

Känner ni igen Mr Thomas Gson näst längst till vänster? Om inte, googla så känner ni garanterat igen honom. Det var så roligt för första gången vi träffade honom så blev både jag och Molly lite fundersamma över vem det var vi hälsade på (vi kände nämligen inte igen honom i uppsatt hår) Haha….

DSC_8905_Fotor

Me in action…

Vill ni se lite mer av vad vi har gjort hittills i och med detta så kan ni kolla in klippet ovan samt det senaste avsnittet av Glamourama här (klick!)

dsc_4538-2

DSC_45982

dsc_4557

Haha, det är så roligt för ni kommer aldrig kunna gissa er till vad det är vi har gjort tillsammans de senaste veckorna. Men snart, snart, snart så får ni veta och det ska bli så roligt att presentera detta för er. Hoppas ni är lika taggade som oss! Det här kommer bli så kul.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna