DSC_8927_Fotor

Inlägget innehåller adlinks

// Pants Zara / Top Forever 21 / Jacket here (click!) / Bag Givenchy / Sunnies Michael Kors / Shoes Dinsko / Necklace here (click!) //

Älskar dessa byxorna, använder dem typ hela tiden!!! Sen vet jag dock inte vad jag känner med håret. Det känns nästan lite för kort just nu men jag kanske vänjer mig? Var ju nämligen hos Bangerhead förra veckan och klippte och slingade till håret lite.

Senast överförda

Gillar ni outfitbilder när man är två stycken på bilderna?

Jag tycker det är så härligt på något sätt. Jag vet inte riktigt varför men jag tycker det blir mer känsla över bilderna typ plus att man kan inspireras av två olika stilar samtidigt. Lyxigt hey?

DSC_8926_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna