DSC_8956_mmmFotor_Fotor

Åt lunch med en tjej ifrån hemtrakterna (gamla goa Norrköping) häromdagen. Hon heter Linn och vi känner inte varandra utan har bara setts några gånger och har lite gemensamma vänner. Det var supertrevligt och hon verkar såååååå himla gullig och jordnära. Det är så roligt när man träffar människor man verkligen gillar efter första gången man sätter sig ner och pratar lite. Visst?

Vi har lite gemensamma planer inför sommaren och hösten också, så vi pratade mycket om det. Tiden bara rann förbi och helt plötsligt var Linn tvungen att åka till Uppsala och jag till min bästa spraytantjej Emma för att bli lite brun inför helgens bravader. Syrran tog ju studenten igår och nu är jag på Summerburst.

DSC_8949_Fotor

Åt gjorde vi på Wienercaféet på Biblioteksgatan och deras mysiga lilla uteservering. Tog ett glas rosé och en räksallad för att kompensera upp rosévinet hehe… Nej men jag hade ett hårt träningspass på morgonen tillsammans med min PT och då vill man ju inte förstöra det genom att trycka i sig en burgare + att jag aldrig blir sugen på fet mat när jag har tränat. Ja ja, nog om mat. Det var en supertrevlig lunch och förhoppningsvis följer Linn med oss ikväll på Summerburst också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna