DSC_9267_Fotor

WOW har haft livets helg!

Vi börjar med ett maxat bildregn ifrån min fina lillasysters studentfirande i fredags.

DSC_8962_Fotor

DSC_9040_Fotor

Gick upp klockan 06 för att hjälpa mamma och pappa att förbereda inför dagen. Det blåstes ballonger och dekorerades med blått, gult och vitt ute på verandan och trots att vi var hela 5 personer så tog det säkert tre, fyra timmar (om man räknar in hur många fina bilder jag tog).

Hur fantastiskt blev det inte med alla blommor? Det gjorde hela dukningen och stämningen kring bordet. Har fått en ny favorit blomsterbutik i Västerås. Ni rutinerade västeråsbor har ju säkert redan hittat hit och fastnat även ni, men för er som inte vet vart ni ska köpa blommor så kan jag varmt rekommendera Amaryllis som ligger mitt i stan på Hanterverkargatan.

DSC_9075_Fotor

Morfar och pappa

Hann knappt äta frukost innan första gästerna kom och så åkte vi gemensamt ner till min syster gymnasieskola där det var proppat med stolta föräldrar, syskon och vänner till alla de fantastiska avgångseleverna.

DSC_9098_Fotor

DSC_9100_Fotor

Har verkligen världens sötaste kusiner! De var lite trötta dock, de kom nämligen nästan direkt ifrån Kreta för att fira deras favoritkusin. Jo, de tycker om mig också men syrran är ju deras favorit helt klart haha. De frågade ”När kommer Amanda?” och ”Vart är Amanda?”hela tiden.

DSC_9089_Fotor

Medans alla andra familjer fotograferade studenterna så tog vi kort på oss själva istället 😉 Här ser ni hela min närmsta släkt med både mormor, morfar och farmor och farfar.

DSC_9110_Fotor

DSC_9120_Fotor

Fick verkligen hålla tillbaka tårarna när de sprang ut. Kunde typ inte ens kolla på min syster för att jag visste att jag skulle börja gråta då.

DSC_9122_Fotor

DSC_9126_Fotor

Hon var så fin och det känns så sjukt att min lilla lillasyster faktiskt tog studenten och ska börja vuxenlivet nu.

Senast överförda2

Jag och Ebba, min syssling eller tremänning som man säger uppe i Norrland. Haha ni ska bara veta vad chockad jag blev där för två år sedan att syssling och tremänning var samma sak.

DSC_9240_Fotor

DSC_9239_Fotor

Åh!!!

DSC_9203_Fotor

De fina studenterna <3

DSC_9322_Fotor

DSC_9336_Fotor

Vi övervägde att hoppa på syrrans flak. Hade varit så roligt, det var ju typ det bästa på hela studenten. Kan tänka mig att det är extra roligt här i Västerås med eftersom att de är så många gymnasieskolor och alla åker samma runda. Hela innerstan var ju proppad med folk.

Blev konstigt nog inte alls sugen på att göra om hela studenten dock. Trodde jag skulle gå igenom världens nostalgitripp men jag är så glad att jag är där jag är idag för jag trivs så förbaskat jäkla bra med livet just nu. Jag har så fina människor runt i kring mig och har ju hela livet framför mig.

DSC_9422_Fotor

Gullisarna!

DSC_9399_Fotor

När vi kom tillbaka hem så korkade vi upp massa småflaskor med bubbel och skålade och hurrade för Amanda.

DSC_9364_Fotor

DSC_9366_Fotor

Maten var helt fantastisk och det var så mycket att jag lär få käka det här hela veckan. Vi beställde den ifrån Aros Catering, ett catering ställe i Västerås som vi använt oss av flera gånger. Det var verkligen sååååå skönt med catering. Mamma och pappa hade fått gått upp mitt i natten om de skulle ha stått och lagat mat till alla 30 pers på mottagningen.

DSC_9446_Fotor

Tycker faktiskt att det är lite sjukt att mina föräldrar är över 50 (eller okej, mamma fyller ju 50 nästa år). Ser de inte mycket yngre ut eller är det bara jag? Vi får hoppas att jag också kommer se så fräsch ut när jag är i den åldern.

DSC_9544_Fotor

Jag och finaste Catja och Anna, som ni borde känna igen vid det här laget. Det är så roligt för alla som har kommit och hälsat på Anna i helgen har sagt ”Men har inte vi träffats förut?” för att de känner igen henne ifrån alla bilder jag lagt upp på oss. Det var till och med några tjejer som kände igen Anna och Olivia från min blogg, när de var i Australien. Världen är så liten!

Senast överförda1

Är så himla nöjd över min dukning.

Tycker det blev så fint och härligt!

DSC_9491_Fotor

DSC_9484_Fotor

Tråkigt nog var vi tvungna att sätta på tältväggarna dock samt ordna med värme inne i tältet då det var så fruktansvärt kallt. Det har ju varit sjukt kallt hela helgen, jag såg till och med en bild ifrån ett studentfirande norr i landet där studenterna stog i snö (!!!!!!) FATTAR NI? Snö i juni!!! Absurt.

DSC_9564_Fotor

Sen blev det presentöppning och av mig fick Amanda en weekendresa till London eller Paris där jag bjussar på allt utom shoppingen (hade kunnat blivit riktigt dyrt då….)

DSC_9508_Fotor

Avslutade hela kalaset gjorde vi med supergod kokos och passionsfrukts pannacotta, även den ifrån cateringen. Tårta fanns också men den hann jag tyvärr aldrig se för sedan var jag och Anna tvungna att ta tåget till Stockholm och Summerburst. Men mer om det senare.

Tusen grattis och lyckönskningar till alla som tagit studenten i veckan och till min fina och duktiga syster. Ni är grymma och nu börjar livet på riktigt!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna