IMG_9705.JPG

God morgon!

Somnade vid 9 igår kväll och blev väckt för någon timme sedan då jag har en tid med min personliga tränare om 40 minuter (hur tänkte jag när jag bokade in detta i fredagsmorse?). Vilket fall så tänkte jag lägga in lite bilder ifrån Summerburst som var i helgen nu. Vi börjar med fredagen…

unspecifiedm-001

mmm

Jag och Anna kom dit straxt runt nio eftersom att vi var på min systers studentfirande i Västerås hela dagen och lyckligt nog så hade det precis slutat regna när vi kom dit. Med andra otroligt bra tajmat av oss men det hade inte hindrat resten av gänget från att ha det roligt.

98

IMG_9921.JPG

Världens spralligaste och härligaste Molly och jag. Älskar att man verkligen får se hennes personlighet i Glamourama för hon är på riktigt en av de mest genuina och roligaste tjejerna jag känner och det lyser igenom i programmet.

summerburst-sthlm-fredag-084

Jag undrar verkligen vad Moa pratar om på den här bilden 😉

IMG_9904.JPG

IMG_9911.JPG

Fick kramas lite på Elli en sväng också för hon var med där. Så roligt att äntligen få introducera henne till Anna också eftersom att de sjukt nog fortfarande inte träffats förrän i fredags. Superkul att de båda gillade varandra!

summerburststhlm_Fotor

summerburststhlm1_Fotor

Finaste Daniel var med där! Han är också en sån fin människa.

IMG_9906.JPG

Avslutade sedan kvällen på Wall där jag bokstavligen sa åt Anna att flörta sig in då jag var övertygad om att jag INTE stod på listan och att det var omöjligt att ta sig in då. Anna är nämligen en jävel på att flörta, vet inte hur många taxiresor hon prutat ner till halva priset bara för att hon är trevlig, charmig, vet vad hon ska säga och hur hon ska le med ögonen typ.

Vi (eller Anna) lyckades iaf efter lite om och men, varpå jag berättade hela storyn för min kompis och hon skrattade och sa att jag hade stått på listan typiskt nog… Men, det gör inget för vi hade en väldigt rolig och spännande kvart där i den trånga kön …

_18

Sen dansade vi hela kvällen och slutade upp på Hells.

P.S. Till alla er som dagligen frågar mig vart man ska gå ut i Stockholm. Wall är enligt mig ett av de roligaste ställena att gå till på sommaren (det ligger inne på Sturecompaniet). Det kan vara svårt att komma in om man inte känner någon och inte står på listan, men det går ju faktiskt, det har ju jag och Anna bevis på numera haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna