DSC_9787_Fotor

DSC_9777_Fotor

Okej, bara för att jag lovade er att snapchatta så glömde jag helt bort det… Lovar bättre uppdatering imorgon. Vilket fall så var det Linn jag mötte upp för en tidig middag på strandbryggan. Först så gick vi en vända på stan för att leta midsommarklänningar och sedan blev vi trötta och sugna på att sätta oss i solen så då slog vi oss ner där.

DSC_9786_Fotor

Det var så härligt och vi pratade om allt ifrån livet i L.A. till dejter och ytliga vänner. Linn har nämligen varit i L.A. väldigt mycket de senaste åren och jag blir ju inte mindre sugen på att åka dit en längre period efter allt roligt hon berättar…

DSC_9769_Fotor

Tog en varsin sesamhalstrad tonfisk som var jättegod (rekommenderas verkligen). Hade gärna druckit lite vin också eftersom att vädret var perfekt och det hade varit så mysigt men jag försöker hålla igen lite eftersom att jag vill ha resultat ifrån träningen och då måste jag ju prioritera vad tycker jag är viktigast.

Tycker att det är jättesvårt det där, hur mycket man ska unna sig och inte och när. Vet att många kör stenhårt på veckodagarna och unnar sig på helgen men det blir ju lite krångligt för mig eftersom att alla mina dagar ser så olika ut. Har ni några bra och vettiga tips på detta för vill ju heller inte sätta livet på paus och gå på en stenhård diet. Jag vill bara hitta en bra balans.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna