IMG_9907.JPG

Alright nu kommer del 2 av min helg! Efter dagsfesten på Hotellet och snabbvisiten på Phil’s Burger så sprang jag och Anna över till Danijela. De hade varit en hejdundrande förfest där men eftersom att vi var seeeeegast i världen så kom vi lagom till de andra redan hade dragit till Summerburst. Vi drack en varsin redbull vodka (eller två) och sen…

IMG_9927-0.jpg

…tog vi en Uber till Gärdet. Jag trodde faktiskt att det inte spelade någon roll om man åkte Taxi Sthlm eller Uber längre efter att de tog bort UberPOP men nej, nej. Taxi sthlm är dubbelt så dyrt som Uber så kommer föralltid åka Uber!

mmmmmmmmm

mmmmmm

Hur snygg bild på Michaela? För er som inte känner igen henne så är hon en youtuber och även hon är född i Ljusdal. Hur roligt att vi båda är det? Det är ju inget stort ställe om man säger så…

IMG_9910.JPG

Jag och härliga Moa

12-001

Det var så fantastiskt när solen kikade fram!

IMG_9926-0.jpg

IMG_9922.JPG

Awa är typ också världens gulligaste och härligaste tjej! Har endast träffat henne några gånger men skrattar och ler alltid lika mycket varje gång jag ser henne. Snacka om en glädjespridare.

45

Stiliga och härliga Philip och Daniel!

IMG_9931.JPG

Danijela och jag firade ett år! Det var nämligen prick ett år sedan, under lördagen på Summerburst som vi träffades för första gången varav det sa klick direkt.

IMG_9923.JPG

Här är jag och Emma, Danijelas tjejkompis som jag också gillade så mycket. Gud, det är så mycket trevliga och härliga människor runt omkring mig just nu. Det ger en verkligen energi!

mmmm

Den officiella efterfesten var på Berns och det såg ut att ha varit superfett men jag gick ändå till Wall. Har aldrig haft en tråkig kväll där och några vänner hade bord så det kändes som ett säkert kort ändå plus att jag alltid träffar så mycket vänner och bekanta där.

DSC_2083

24

Alesso kom också förbi och lirade lite och på Berns hade ju Diplo kört, kan tänka mig att det var minst lika bra. Berns hade ju satsat en deeeeeel på lördagen.

20-001

Ni som följer mig på snap vet att jag hade en bra kväll!

IMG_9954.JPG

Söndagen spenderades mestadels i hotellsängen men sen tog vi tag i livet och gick bort till Riche för köttbullar och tjejsnack. Jag och Anna hade knappt hunnit prata om något annat än Summerburst och helgen så det var mysigt att sitta i några timmar nu och catcha up för senast vi sågs var ju i april.

IMG_9952-0.jpg

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna