DSC_9714_Fotor

God morgon!

Startade morgonen med ett riktigt jobbigt PT pass men wow vad bra jag mår nu… Idag ska jag spendera hela eftermiddagen i Stockholm i solen tillsammans med en nyfunnen vän. Vem, var och hur kan jag berätta senare eller så kan ni bara följa mig på Snapchat (@hannafribergs). Ni är medvetna om att det är min absoluta favorit sociala medie va? Det känns som att man verkligen får en någorlunda rättvis bild av vem jag är där, så glöm inte att följa mig for god’s sake.

Senast överförda9

DSC_9724_Fotor

// Shorts MANGO (new) / Top ZARA / Shoes PUBLICDESIRE / Bag RIVER ISLAND //

Hade på mig det här igår och tycker det kändes väldigt somrigt och festligt. Men på tal om något annat som jag tänkte på förut idag… Alltså förstår ni hur fantastiskt det vore om Sverige alltid bjöd på fint väder och sol? Vilket jävla härligt liv man skulle leva då!

DSC_9694_Fotor

Eller önskar åtminstone att man kunde promenera runt så här på ALLA sommarkvällar. Jag tycker på riktigt att det är så tråkigt att vi inte ens vet om det kommer bli en bra sommar eller inte. Vi har ju knappt 4 olika årstider längre… Känns som allt är ett enda grått trist moln, fast idag är ju vädret fantastiskt!

DSC_9676_FotorSenast överförda8DSC_9683_Fotor

Okej, nu ska vi inte deppa över det!

Inspireras av min snygga outfit istället och min fantastiska bränna av Emma 😉

DSC_9706_Fotor

DSC_9722_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna