DSC_9828_Fotor

DSC_9825_Fotor

Det ekade lite tomt här under gårdagen men det var full rulle hela dagen igår då jag sprang runt på events och ärenden i Stockholm, så hann helt enkelt inte blogga. Men nu har jag äntligen kommit hem och måste berätta om min första yoga som jag gjorde igår. Fitnesscollection bjöd nämligen in till yogakväll på Scandic Haymarket vid Hötorget.

DSC_9851_Fotor

Det var lite andra bloggare och yogainstruktörer där samt en fotograf och två tjejer som jobbade för Fitnesscollection och de fantastiskt snygga yogamattorna som ni ser på bilderna fick vi med oss hem.

dsc_5101

DSC_9815_Fotor

Ska jag vara ärlig så var jag lite nervös innan vi satte igång yogapasset. De flesta andra hade ju nämligen yogat flera gånger innan och jag är ju väl medveten om vilken dålig kroppskontroll jag har så jag nervositeten var befogad… Men vilket fall så tycker jag att det gick över förväntan, självklart så var det mycket att tänka på och att försöka andas rätt hade jag otroligt svårt för men när passet led mot sitt slut så kom jag på mig själv med att jag inte känt mig så lugn och avslappnad som jag kände mig där på flera år.

Vilken känsla alltså! Det enda jag fokuserade på under den halvtimmen vi yogade var ju bara mig själv, min kropp och min andning. Vill absolut göra detta oftare, eller kanske bara en gång i månaden, tror det är jättebra för kropp och själ och för att koppla bort och koppla av.

ljkn_Fotor

mll_Fotor

Har ni yogat någon gång tidigare? Jag har alltid tänkt att det inte är min grej men efter att ha testat det för första gången igår så känner jag att nä, yoga är allas grej, man behöver inte vara proffs och veta exakt hur man ska stå och när man ska andas ut och när man ska andas in utan det räcker faktiskt att bara yoga i sitt egna tempo och så att man kopplar av och är inte det jättehärligt?

DSC_9838_Fotor

Målet vore väl ändå att en dag kunna göra den här yogapositionen eller vad säger ni?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna