DSC_0020_Fotor_Fotor

DSC_0012_Fotor_Fotor

Äntligen internet! Hotellet vi bor på är helt magiskt men uppkopplingen dessvärre kasst så både jag och Molly hade lite smått panik igår och nu har vi varit tvungna att åka till närmsta shoppingcenter för att sätta oss och blogga.

Vi är alltså i Benidorm på en pressresa tillsammans med två andra svenska bloggare och två andra danska bloggare. Ett blandat skönt gäng som fotar en hel del med andra ord.

dsc_5337-2

DSC_0059_Fotor

Började Benidorm vistelsen med en lunch nere vid havet.

DSC_0076_Fotor

DSC_0086_Fotor

Åt lunch precis vid stranden

Och hade på mig en klänning härifrån (klick!) – adlinks

DSC_0050_Fotor

DSC_0065_Fotor

DSC_0068_Fotor

Det bjöds på både förrätt och en superyummy paella!

DSC_0057_Fotor_Fotor

DSC_0055_Fotor

Vi pratade lite kärlek (som vanligt) varpå en av tjejerna berättade om hennes kille samtidigt som ögonen bara glittrade på henne och hon log så stort att JAG inte kunde sluta le. Det gjorde mig så glad och inspirerad för så vill jag också se ut när jag pratar om min framtida kille.

DSC_0037_Fotor

DSC_0091_Fotor

Efter lunchen åkte vi till en nöjespark som heter Terra Mitica och ligger här i Benidorm. Vi hann inte åka så mycket men det fanns en del roliga karuseller och åkattraktioner att välja på. Den var dock anpassad för lite yngre målgrupp.

dsc_5333-1

DSC_0103_Fotor

Senast överförda17

DSC_0109_Fotor

Molly och jag hann i varje fall med slänggungan och en kort 5D bio som var lite smårolig. 5D innebär ju att bion du går på ska vara så verklig så möjligt så stolen du sitter i rör på sig, du kan få vatten på dig om någon på filmen spottar eller kräks exempelvis samtidigt som du har på dig ett par 3D glasögon. Det är rätt häftigt, hade verkligen velat gå på en riktigt bra 5D bio för den här alien safarin (ja, ni hörde rätt) som vi såg var väl sådär haha.

Senast överförda15

Hann inte göra så mycket mer än att byta om till middag när vi kom tillbaka hotellet. Vi åt middag på hotellets restaurang och jag hade på mig ett superfint set härifrån (klick!) – adlink <3

DSC_0115_Fotor

DSC_0118_Fotor

Hotellet vi bor på är MAGISKT! Kolla omgivningen liksom. Skulle lätt vilja åka tillbaka hit till Benidorm bara för att bo här (ska visa er rummet en annan dag också).

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna