IMG_0548_Fotor

IMG_0641_Fotor

Har haft ett fullspäckat schema i Benidorm och hunnit med en hel del diverse aktiviteter och platser. En dag så åkte vi jetski ut till ett par klippor och det var helt fantastiskt därute, jag önskar verkligen att vi fick ha med oss telefonen åtminstone så att jag kunde visa er för det kändes så overkligt och det var svårt att förstå att man var i Spanien.

DSC_6195_Fotor

Haha, ser ut som att jag har gigantiska boobs!

IMG_0527_Fotor

IMG_0581_Fotor

Det är så barnsligt roligt att åka jetski (!!!!)

IMG_0530_Fotor

Jag och Freja

IMG_0534_Fotor

Ida, Lisa och Maria

IMG_0537_Fotor

Stackars Molly fick inte köra någonting då instruktören inte tillät oss att byta förare, men vi kom fram till att det kanske var bäst så 😉 Hon hade aldrig kört jetski förut och vågorna var rätt stora när man kom ut på öppet hav.

IMG_0558_Fotorf

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna