475A5704_Fotor

DSC_1445_Fotor

Efter några timmars sömn inatt då jag kom hem sent ifrån Spanien så gick jag duktig upp klockan 6.30 imorse och körde ett pass med min PT klockan 8, sedan skyndade jag hem, hoppade in i duschen och åkte till Stockholm för möten och en pre-midsommarlunch som Dasha och Margaux ordnat så fint med.

Det var supermysigt. Midsommar är ju min absoluta favorithögtid och i år ska jag fira den tillsammans med massa vänner i St:Anna skärgård nere i Söderköping. Anna och Olivia som jag reste Jamaica, USA och Mexico med i höstas ska också följa med. Det ska bli jättekul att fira midsommar med dom, de är världens bästa tjejer, är så glad att jag fått chansen att lära känna dem.

DSC_1479_Fotor

Men nog om det och tillbaka till lunchen, där mina två favoriter Ellinor och Happy också var. Happy är Ellis hund och hon är på riktigt världens gosigaste, minns första gången jag träffade henne som igår och hur mycket jag tyckte om henne.

DSC_1456_Fotor

Jag menar, hur gullig?

Gillar henne nästan mer än min egna hund.. Får man ens göra det?

475A5859_Fotor

Margaux och Lovisa gosade med henne också…

475A6001_Fotor

475A5985_Fotor

Och så togs det självklart en massa bilder eftersom att vi alla bloggar.

475A5783_Fotor

BUBBEL!!

Jag drack dock bara vatten och smakade på den nya redbullen som det bjöds på. Var inte alls sugen på bubbel efter mitt köttiga träningspass…

475A5712_Fotor

475A5866_Fotor

Midsommarmat är så gott! Har verkligen saknat husmanskost efter 4 dagar med paella, bröd, aioli och en massa ost och korvar. Tycker inte att spansk mat är speciellt gott faktiskt.

DSC_1428_Fotord

Tack för en superhärlig lunch tjejer, blev kvar i hela två timmar för att det var så mysigt och jag hade så mycket att prata om med tjejerna. Det blev mest semestersnack och midsommarplaner men också självklart lite killar…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna