DSC_0653_Fotor

DSC_0657_Fotor

En av dagarna i Benidorm så fick vi testa på electric bikes, alltså el cyklar (!!!). Det var svinroligt men livsfarligt vissa stunder då jag inte tänkte på att jag måste hålla in bromsen när jag stannat vilket resulterade i att cykeln bara drog iväg och jag var nära på att köra in i en random tjej mitt på gatan (vi alla skrek som om det vore vår sista sekund i livet)…

DSC_0710_Fotor

Vi cyklade upp i bergen i nationalparken Sierra Helada i Benidorm.

Och utsikten var helt fantastisk.

DSC_0516_Fotor

I mean check this view out!!!

Senast överförda29

Det var lite små läskigt att sätta sig där på klippan kan jag lova but it was worth it för fick ju till en fin bild. Gud hade man vågat hoppa Bungy Jump egentligen? Jag tror ju på att det bara är bra att utmana sig själv men hoppa Bungy Jump och sitta fast i fötterna, det vet jag inte. Jag har ju hoppat fallskärm men det är så surrealistiskt och overkligt att man inte riktigt förstår vad man gör vilket gör det enklare. Ska du hoppa ner för ett stup så är du mer medveten om vad du faktiskt gör.

DSC_0526_Fotor

Det var även hit vi åkte jetski förresten, men då fick vi se klipporna ifrån vattnet och det var minst lika breathtaking. Det kändes inte ens som att man var i Spanien, fick en känsla av Hawaii nästan.

DSC_0717_Fotor

DSC_0682_Fotor

Jag hade på mig en baddräkt härifrån (klick!) – adlink och en jeanskjol härifrån (klick!) – adlink

DSC_0721_Fotor

Besökte även den lilla stranden Tio Ximo Cove som var riktigt mysig.

Åh, det var så härligt i Benidorm!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna