DSC_6059_Fotor

Senast överförda28

Det är mycket mat nu men måste berätta om den mysiga middagsupplevelsen vi hade en kväll i Benidorm. Vi gick nämligen runt i Old Town i Benidorm till lite olika små tapas-ställen och åt tapas och drack vin och sangria. På de flesta ställena kunde man inte ens sitta ner utan fick stå upp och äta och det var så mysigt och annorlunda att bara hoppa ifrån ett tapasställe till ett annat.

DSC_0455-001_Fotor

Old Town i Benidorm påminde lite om gamla stan här hemma i Stockholm med trånga gränder, gulliga små franska balkonger och kullerstensgator. Och det bästa av allt var att det var så mycket folk ute och att alla var så glada och inbjudande.

DSC_0447-001_Fotor

Sangria borde man dricka mer av, så gott!

DSC_6065_Fotor

För att inte snacka om tapasen…

Alltså vänta, vänta, vänta, har ni smakad friterad brie ost?

If not, DO SO!

DSC_0413-001_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna