DSC_9880_Fotor

Älskar hemmagjord pizza, dels för att det är gott såklart men också för att det är så enkelt att slänga ihop. Idag gjorde jag pizzor på whole wheat tortillas som jag toppade med salami, ost och beef jerky ifrån fitnessguru. Den här beef jerky idéen fick jag av Petras lanseringsevent för hennes träningskollektion för fitnessguru då de hade lagt på beef jerky på pizzorna där, vilket var supergott. Gillar inte att äta det rakt av annars.

DSC_9875_Fotor

Alltså hur gott? Det blir ännu mer lyxigt och gott med ruccola, mozarella och körsbärstomater blandat med olivolja också. Haha, blir hungrig igen nu när jag sitter och bloggar om detta.

DSC_9891_Fotor

Och hur fin är inte veckans bukett? Pioner (de rosa blommorna) har nog blivit min nya favoritblomma. Älskar även brudslöjan (den vita blomman). Haha, har lärt mig så mycket om blommor på senaste eftersom att jag numera är självutnämnd stammis på en blomsterbutik här i Västerås som är världens bästa!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna