IMG_3851_Fotor

Dag 2 i Benidorm gick vi gå upp sjukt tidigt för att vi skulle paddla kajak. Jag har aldrig gjort det tidigare och var inte heller speciellt nervös förrän vi kom dit och en av instruktörerna säger “Om kajaken välter kommer det vara svårt att ta sig tillbaka upp men håll er lugna, vi kommer lösa det förr eller senare” och där någonstans kände jag HELVETE…

IMG_3735_Fotor

IMG_3874_Fotor

Men det gick bra och vi kom i land till ön som ni ser nedan på bilen, safe and sound. Gissa hur långt vi paddlade? 4 kilometer (!!!!!) Den du Patrick (min PT). Instruktörerna berömde oss till och med för hur snabbt vi paddlade 😉

IMG_3841_Fotor

IMG_3753_Fotor

Molly och jag var faktiskt ett grymt “kajak-paddel-team”. Och i slutet när vi började bli riktigt trötta så försökte vi se det hela som ett träningspass vilket gjorde det lite enklare…

IMG_3616_Fotor

När vi sedan kom fram till ön vi paddlat hela vägen till så gick vi upp för berget och tittade på den fantastiska utsikten…. När jag stod där uppe slog det mig att det finns så mycket vackra platser här på jorden som jag inte ens vet om och kanske aldrig någonsin kommer att få uppleva. Det är rätt sjukt.

IMG_0120_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna