DSC_1532_Fotor

Om ni bara visste vilken hektisk morgon jag har haft, startade med ett riktigt jobbigt träningspass hos Patrik, åkte och köpte blommor, krans och kläder inför midsommar, kom hem, gjorde ett samarbete på Snapchat som innefattade att jag skulle visa hur jag sminkar mig (in och kika på @hannafribergs).

Fick sedan slänga i mig lunch och åka snabbt ner till min bästa nageltjej Agnes för att fixa en trasig nagel. Åkte sedan direkt till tågstationen och sitter nu på tåget påväg ner mot Norrköping då jag ska fira midsommar ute i Sanden i St:Annas skärgård i år.

DSC_1542_Fotor

Har varit så stressad hela morgonen men nu kan jag äntligen andas ut och bland annat beundra hur fina blombuketterna som jag beställde blev samt hur fantastisk midsommarkrans jag kommer ha på mig imorgon. Brukar ni också köpa kransar? Jag tycker det är så härligt och dyrt är det inte heller, kostar max 300kr och jag ser det som en accessoar till midsommaroutfiten! Blombuketterna ska jag ge bort till killarna som styrt upp hela vår midsommarafton och till dem vi ska sova hos inatt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna