DSC_2399_Fotor

Har haft världens mysigaste och idylliska midsommarafton ute i St:Annas skärgård tillsammans med en massa vänner. Vädret var helt fantastisk hela dagen och alla var på sitt bästa humör.

Hade jag fått göra om årets midsommarfirande hade jag velat ha det exakt likadant, för det var alldeles perfekt. Fick jag ändra på en sak dock så hade jag önskat att jag hade orkat det där nattbadet men den här gången var jag alldeles för trött..

Senast överförda32

Jag hade på mig en gul klänning ifrån Zara och en helt fantastisk specialbeställd midsommarkrans ifrån min blomsterbutik i Västerås.

DSC_1730_Fotor

DSC_1692_Fotor

Det var två killkompisar till mig (Daniel och Lucas) som styrde festen i en av killarnas härliga magasin som ligger precis vid vattnet. Och de hade gjort så fint med björkris, dukning, lampor och dekorationer.

Olivia och Anna sa flera gånger hur imponerade dom var över att det varit två killar som styrt upp hela midsommarfirandet och jag kan inte mer än att hålla med.

DSC_1728_Fotor

Midsommarmat <3

DSC_1713_Fotor

DSC_1739_Fotor

Sen körde vi knytis, alltså att alla 30 pers som kom hade ansvar att ta med sig något. Jag, Anna och Olivia hade bland andra ansvar för snapsen..

Vi sjöng så många snapsvisor ifrån sånghäftet som killarna hade ordnat med att det tillslut endast smuttades på snapsen… Min bordsherr körde på den vanliga taktiken dock vilket märktes efter någon timme eller två 😉

DSC_1808_Fotor

DSC_1815_Fotor

DSC_1816_Fotor

Vi hade såklart också en pampig och ståtlig midsommarstång som vi klädde i eklöv.

DSC_1747_Fotor

DSC_1829_Fotor.jpg

Eller vi och vi… Jag, Anna och Olivia hängde på bryggan medans de andra kämpade med midsommarstången.

DSC_1811_Fotor

DSC_2024_Fotor.jpg

Finaste Filippa!

DSC_1885_Fotor

Björnen sover…

DSC_1781_Fotor

DSC_1870_Fotor

Senast överförda33

DSC_1858_Fotor

Självklart dansades det runt midsommarstången…

DSC_2123_Fotor

DSC_2395_Fotor

Midsommar är som ni redan vet min absoluta favorithögtid. Jag älskar hela grejen med att få ha blommor i håret, äta god mat och dansa till svenska klassiker tillsammans med mina vänner. Jag menar kika på den här bilden här ovan? Tycker faktiskt att jag lyckades rätt bra med att fånga ögonblicket och känslan på den. Fyfan vad fantastiskt!

DSC_2195_Fotor

DSC_2038_Fotor

DSC_2088_Fotor

Världens bästa tjejer <3

DSC_2454_Fotor

DSC_2405_Fotor

Skål!

Documents3

Nä, det var förjävla trevligt.

Tycker alla bilderna ifrån i fredags blev helt fantastiska.

DSC_1994_Fotor

DSC_2042_Fotor

DSC_1984_Fotor

Gulliga Alice var också där, hon bor i New York och jobbar som au pair vanligtvis men är hemma två veckor i Sverige nu för lite semester.

DSC_2177_Fotor

DSC_2216_Fotor

DSC_2298_Fotor

Sen körde vi lite drink-lekar på bryggan i solnedgången.

DSC_2315_Fotor

DSC_2345_Fotor

Och jag snapchattade såklart..

DSC_2171_Fotor

DSC_2223_Fotor

DSC_2376_Fotor

Bästa människorna!

DSC_2425_Fotor

Älskar den här bilden på Anna och Olivia.

Det är så fint att fota i motljus!

DSC_2465_Fotor

Till middag serverades det hamburgare och mot slutet av kvällen när jag låg på bryggan tillsammans med några vänner och kollade på stjärnorna samtidigt som Ted Gärdestads ”Oh, vilken härlig dag” spelades så blev jag helt lycklig i hela kroppen. Hela dagen var bara så mysig och jag uppskattar verkligen att få komma ut på landet och ta det lugnt och andas in lite skärgårdsluft och hav. Jag tror jag skulle må så mycket bättre av lite mer sådant för det ger mig alltid en liten reality check och så får det mig att inse vad som verkligen betyder för mig.

DSC_2451_Fotor

Dansade gjorde vi sedan hela kvällen, både till svenska klassisker men också till lite JB och panda trots att det var strängt förbjudet att spela rnb… Jag och Olivia kunde nämligen inte hålla oss. Älskar när vänner har samma musiksmak som en själv.

Tack alla för en helt fantastisk midsommarafton! 

Och speciellt tack till Lucas och Danne <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna