DSC_1323_Fotor

DSC_1344_Fotor

Har fortfarande bilder att visa er ifrån Benidorm eftersom att vi fotade så mycket. Såhär kommer en del drös ifrån det fantastiska hotellet Asia Gardens. Vi spenderade nämligen vår sista dag där men jag önskar att vi hade varit där längre för det var ett magiskt hotell, speciellt för någon som vill ta fina bilder i olika miljöer.

Documents10

Molly och jag hittade vår favoritplats ganska snabbt i en cabana vid poolen och det enda jag kunde tänka på var hur härligt det skulle vara att få spendera en hel semester på det här hotellet i den cabanan och bara ligga där och läsa en bok eller två.

DSC_1337_Fotor

Documents5

Har alltid så roligt med Molly och inte bara roligt utan får också otroligt mycket bra jobb gjort eftersom att vi båda är så fokuserade och drivna, så imorse bokade vi faktiskt en till jobb-resa, fast till Paris denna gången. Vi åker på lördag och blir borta i 4 nätter och det ska bli så himla roligt. Jag har ju faktiskt redan varit i Paris två gånger i år men kan verkligen inte få nog, älskar den staden.

DSC_1276_Fotor

DSC_1275_Fotor

Frukosten var lika amazing som hotellet och den avnjöt man precis vid en annan pool eller det var väl snarare en konstgjord sjö eftersom att det fanns fiskar i vattnet. Hotellet heter ju Asia Gardens av anledningen att hela hotellet var som en enda gigantisk exotisk trädgård vilket var sjukt nice.

DSC_1253_Fotor

Här var alltså frukost-utsikten!

Documents7

Det fanns så mycket vackra ställen att fota på så vi bestämde oss för att bränna av några snabba bilder på två olika locations och sedan njuta av en av hotellets pooler. Tror faktiskt att det är extra viktigt för oss bloggare att ibland sätta fasta tider när man ska jobba och när man ska vara ledig för det är så lätt att allt bara smälter ihop och att det hela blir en enda stor röra.

Att blogga är världens roligaste jobb men det kan också vara väldigt stressigt och påfrestande många gånger eftersom att man nästan aldrig är riktigt ledig. Men jag ska inte klaga, jag har fått se och göra så mycket fantastiska saker på senaste. Tack livet för det!

DSC_6756_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna