IMG_0326_Fotor

Och så var man hemma igen efter en fantastiskt rolig helg nere i Östergötland. Vill bara göra om hela helgen för den har varit så härlig och mysig och som jag sa igår så har det varit den mest idylliska och roligaste midsommaraftonen jag någonsin firat vilket ändå är riktigt bra poäng eftersom att jag har några sjukt roliga midsommaraftnar i bakfickan. Men här kommer ett gäng bilder ifrån hela helgen tagna med både mobilen och kameran som jag inte visat er ännu.

IMG_0344

Typ den enda selfien jag tog faktiskt, men hade inte tid…

IMG_0352

IMG_0343

Bea, Calle och jag

När det blev lite kyligare mot kvällen så svirade jag om från min gula klänning till en byxdress och jacka härifrån (klick!) – adlink. Såg att många frågat om jackan speciellt på min Snapchat.

IMG_0347

Jag och min finaste Olivia matchade fint när jag fick på mig den blommiga jackan. Fasen älskar den där jackan, den är svinball och färgerna är såååå fina nu när man äntligen blivit lite brun. Det här var faktiskt den sista bilden jag tog på midsommaraftonskvällen 😉

DSC_2470_Fotor

Och i lördags när vi vaknade så började vi med att städa hela huset som vi bodde i och sedan gick vi ner till havet för att åka båt bort till min killkompis Calles landställe.

DSC_2496_Fotor_Fotor

IMG_0359.JPG

Världens bästa Calle!

DSC_2508_Fotor

Det var så fint och hans pappa har slagit i varenda spik i hela huset vilket var riktigt imponerande! Glömde tyvärr ta en bild på det dock… Men tänk er ett vitt tvåvåningshus i lantlig stil med stora fönster och högt i tak så får ni säkert en ungefärlig bild framför er.

DSC_2511_Fotor

Tog sedan bilen tillbaka till Sanden för lunch och ett första dopp i havet. Sedan låg vi kvar på bryggan hela eftermiddagen innan vi begav oss bort till Arkösund för att spendera midsommardagskvällen på Arkösund hotell och med ett gäng killar ifrån Linköping.

IMG_0358.JPG

Vi åt middag och drack drinkar på hotellet innan festen drog igång vilket var jättemysigt där vid vattnet. De har ju renoverat hela stället och jag fick nästan en liten utomlandsfeeling där i lördags. Jättefint hade det blivit.

IMG_0351

Jag åt en Wallenbergare…

IMG_0349

Anabanana och jag var på bra humör som vanligt och jag träffade en massa kompisar som också var där vilket var jätteroligt. Superkul att Anna och Olivia tyckte om alla mina vänner också, de blev speciellt förtjusta i Calle båda två, vilket jag förstår eftersom att han är världens bästa.

DSC_2515_Fotor

Senast överförda35

Dagen efter mötte vi upp Linnea och åkte in till Söderköping för lunch och glass. Visste ni att Söderköpings bästa glass finns på Göta Glass och Konfekthörnan (samma ägare och samma glass som görs nere i källaren)? Inte smultronstället som alla turister vill till…

DSC_2521_Fotor

Söderköping är så fantastiskt mysigt på sommaren.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna