DSC_0498_Fotor

Har fortfarande massivs med bilder kvar att visa er ifrån Benidorm så hoppas jag inte har tröttat ut er än. Det här var ifrån en utsiktsplats precis vid en av de två stora stränderna. Kan tänka mig att det är magsikt ljus där i solnedgången.

Documents

Tycker det är så roligt att det är så många som skrivit och sagt till mig att de blivit jättesugna på att åka till Benidorm efter att jag och Molly varit där nu de här dagarna och bloggat så mycket om det. Det är fantastiskt att jobba med det jag gör, att liksom inspirera människor.

DSC_0505_Fotor

DSC_0512_Fotor

Detta är paella fast med sås, en annan typsik traditionell spansk rätt som vi åt till lunch en dag. Gillar den klassiska paellan mer dock.

DSC_1160_Fotor

DSC_1163_Fotor

DSC_1169_Fotor

DSC_0724_Fotor

Hotellet Melia Villaitana vi bodde på var verkligen one of a kind. Det var som ett enda stort palats och man upptäckte nya ställen varje dag som man tidigare inte hade sett. Vill tillbaka till Benidorm endast för att bo på det hotellet igen.

DSC_6244_Fotor

Jetski babe alert!

Har alltid sett mig själv som en av dom här som hellre ligger i en beachcabana och sipprar på drinkar än att cykla, åka jetski och paddla kajak men efter att vi gjorde så mycket sådana aktiviteter i Benidorm och jag faktiskt hade riktigt kul så har jag hittat en annan sida hos mig själv. Aktiviteter är roligt.

DSC_0502_Fotor

Kan vi ta en tyst minut för oliverna i Spanien? De är magiska! Gillar inte oliver vanligtvis men i Spanien kan jag trycka i mig hur många som helst.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna