DSC_3471_Fotor

Har packat resväskan fylld med kläder, skor och smycken och är i detta nu påväg till Stockholm för en heldag med inspelningar tillsammans med Molly och Margaux. Vi ska göra något vi aldrig någonsin gjort förut och det har med vårt hemliga projekt att göra som jag förhoppningsvis kommer släppas nästa vecka tillsammans med en annan helt galen grej (!!!!)

Jag är så nervös att jag mår illa men samtidigt så är jag stencool och as lugn. Det känns skönt att jag ska till min frisör Gabby på Bangerhead först så att jag blir snygg i håret för då kan fasen inget gå fel eftersom att jag fixade naglarna och brännan igår. Waaaaaaah, ni kommer verkligen dö när ni får veta vad vi har gjort och jag kommer troligtvis kunna lägga upp BTS bilder ifrån idag redan ikväll. Vi ses på Snapchat @hannafribergs för nu väntar en fullspäckad och spännande dag utan dess like.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna