Senast överförda36

Jag håller på att göra om lite i bloggen och tänker att jag från och med nästa vecka ska börja med något nytt här i bloggen med lite inspiration ifrån fröken Forni bland annat. Jag har nämligen alltid tyckt att det har varit så himla mysigt att läsa just återkommande inlägg i hennes blogg så tänkte att varför inte testa på det själv? Ge gärna feedback på vad ni tycker och tror om att jag…

Varje måndag kommer lägga in ett inlägg som heter “Min helg i bilder” (gör det typ redan i dag men vill göra det ännu bättre) vilket kort och gott innebär att jag ska dokumentera morgon, lunch och kväll fre-lör och sön och berätta om för er på ett så o-filtrerat sätt som möjligt.

Varje onsdag kommer lägga upp ett inlägg som heter “Veckans resetips”. Det kommer vara allt ifrån restaurang-guider i storstäder till tips om hur man reser snällt för plånboken eller kan använda sig av promoters etc.

Varje fredag kommer köra “Fråga Hannalicious” där jag kommer ta upp frågor jag får här i bloggen och svara på, det kan vara allt ifrån vart en tröja är köpt till ett vänskapsproblem och jobb-dilemman.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna