DSC08665_Fotor_Fotor

DSC08392_Fotor

Inlägg i samarbete med Flygresor.se

Som ni vet så är ju resor typ min absoluta favoritgrej i hela världen så när Flygresor.se hörde av sig till mig för att höra om jag ville göra ett samarbete tillsammans med dom om deras sista minuten tjänst så blev jag jätteglad. Dels för att det passar mig och bloggen så himla bra men också för att jag faktiskt bokar majoriteten av mina resor via flygresor.se.

Men tillbaka till sista minuten tjänsten. Hur funkar det? Jo, två tjejer ifrån KTH har då alltså analyserat 28 miljoner (!!) flygpriser och fått ut ett mönster i hur priserna ändras över tid. Oftast blir flygbiljetter dyrare ju närmare avresa man kommer och visste ni att man helst ska boka 3 månader innan avresa och att tisdagar sägs vara dagen med billigast flygresor? (enligt min mammas analyser…) Flygresor.se Sista Minuten har i varje fall utvecklats med hjälp av tjejernas analys och visar flygresor med nära avresa som är billigare än genomsnittet.

Nedan tänkte jag tipsa om 2 resmål som jag funderar på att boka:

DSC08650_Fotor-001

DSC08127_Fotor

 

DSC07715_Fotornewyork

1. New York ord pris. 5882kr NU 4697kr.

Det finns nog ingen annan stad i hela världen som jag älskar så mycket som New York.  Här finns allt och lite till och att bara promenera runt på Manhattan får dig att känna som om du är med i en musikvideo. Jag, Anna och Olivia tog faktiskt i hand på att vi skulle boka en resa till New York tillsammans igen nu till hösten och det kommer bli av, det ska jag se till.

LisaOlsson-NellyPoolParty2

Senast överförda37

coupon-1393852976

(Bilderna ifrån Ibiza är tagna ifrån google)

2. Ibiza – ord pris. 3511kr NU 798kr.

EEEEH, vem är på? Har aldrig varit på Ibiza men blev så sjukt sugen på att åka dit. Speciellt efter att jag träffade Danijela snabbt häromdagen och hon berättade om det. Det sägs ju inte bara vara ett partyställe utan också en sjukt vacker ö. Åh, tänker mig ”I took a pill in Ibiza” sången och ser verkligen mig själv på en beachclub på Ibiza i sommar!!!

Gå in och hitta sista minuten-resor på Flygresor.se

Tipsa gärna i kommentarsfältet!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna