Det här inlägget innehåller adlinks

DSC_7519_Fotor

1ef685fb04ed0a1a7041f43f0fffaf4f

Oj oj oj vilken torsdag!

Som ni säkert varken missat på någon av mina sociala medier så satte jag, Molly och Margaux ihop ytterligare en pusselbit i det stora projektet igår och det gick hur bra som helst för nerverna släppte så fort vi äntligen kom på plats. Hela kalaset började ju nämligen med att vår make up artist inte dök upp när vi satt och fick håret fixade på Bangerhead, men det hela löste sig tack vare världens bästa Linn som ställde upp och vi blev BARA två timmar sena för inspelningen….

DSC_2581_Fotor

DSC_7507_Fotor

Vi spelade in på Quality Globe Hotel precis vid globen i en magisk svit där många stora kändisar bor när de har spelningar i Globen men är inte säker på att jag får kläcka ur mig några namn då det kan vara lite känsligt speciellt eftersom att några stora namn ska sova där redan inom de närmsta dagarna. Vilket fall så var det här badrummet med utsikt över Globen och precis utanför fanns även en jacuzzi.

DSC_7511_Fotor

Vi spelade in konstant ifrån klockan 3 till midnatt igår och vi hann knappt äta. Popcornskålen vi fick upp på rummet tog slut ganska snabbt dock….

DSC_7499_Fotor

DSC_2535_Fotor

Kändes så skönt att ha Linn som är make up artist och Gabby, min frisör där igår som kunde hjälpa till att fixa smink och hår så man slapp tänka på det också då det var rätt mycket annat vi var tvungna att fokusera på.

DSC_2549_Fotor

Men kul hade vi, ja oj så roligt det var. Det var länge sedan jag skrattade så mycket och det är så roligt att göra just detta tillsammans med Molly och Margaux eftersom att de är världens härligaste tjejer.

DSC_2564_Fotor

Här hade jag på mig byxdress härifrån (klick) och skor ifrån Ivyrevel.

DSC_7621_Fotor

DSC_7623_Fotor

Och hur coola ser vi inte ut här uppe på taket?

Margaux fantastiska set kommer ifrån Lindex, mina solbrillor är härifrån (klick!), byxorna är ifrån Zara, min top är härifrån (klick!) och min superballa jacka som jag fullkomligt älskar är härifrån (klick!)

Haha, ni skulle bara ha sett oss hur vi såg ut när vi stod där uppe och hoppade och skrattade i gruset med klackar och tajta kläder. Hade jag sett det utifrån hade jag mest känt “NEEEEEJ, vad gör ni?”. Men när vi fick se det i kameran sen så blev det så jävla bra rent ut sagt. Jag är övertygad om att det vi spelat in kommer bli så himla himla bra och jag är jättepepp på att äntligen, äntligen snart få se resultatet.

DSC_2614_Fotor

Senast överförda38

Kände mig faktiskt rätt ball i den här outfiten!

Ska ta med den här outfiten till Paris och fota den lite mer 😉

DSC_7691_Fotor

Efter den härliga takterass-sekvensen vi spelade in så var det bara att hoppa i bikinisarna för en sista scen i  den magiska jacuzzin på terassen med globen som utsikt. Våra sjukt balla baddräkter och bikinis kommer härifrån. Älskar min baddräkt, den är svinsnygg när man är blond och brun och Mollys bikini är ju också to die for om ni frågar mig. Man hade på riktigt kunnat tro att hon var en Victoria Secret model där igår.

DSC_7688_Fotor

Senast överförda38-001

Är lite små nojjig för bikini-scenerna för det är ändå rätt lättklätt, men jag tror det kommer bli grymt! Hela viben över inspelningen igår är “HÄRLIGT” och det känns som att vi lyckades fånga den känslan under alla tagningar.

DSC_7700_Fotor

DSC_7726_Fotor

Skål för en sjukt rolig dag och stort tack till alla inblandade!

OBS! Mer bilder kommer, Lisa Höök har fotat massa BTS that you don’t wanna miss!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna