475A6645_Fotor

Så här ser det ut när jag och Maggan försöker fånga popcorn och se snygga ut på bild samtidigt… Vet inte om ni ser popcornen men jag är ju helt fel ute och Margaux fångade hennes till och med. På tal om Margaux så insåg vi igår att vi fyller år på samma dag. Hur lustigt? 25e september for the win!

475A6829_Fotor

Åh, jag längtar verkligen tills allt det här är klart och vi kan visa det för er för det har varit så sjukt roligt och det är en sån rolig och galen grej. Någon som vågar gissa än?

475A6807_Fotor

Nä nu ska jag fortsätta packa inför Paris eftersom att jag och Molly åker dit ikväll… Har så mycket snygga kläder med mig ner till Frankrike that I can’t wait to show you guys. Det är faktiskt första gången någonsin jag känner mig sjukt taggad över att packa eftersom att jag bara känner mer och mer att jag börjar hitta min stil och vad som passar min kroppsform.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna